Afscheidshuis

Afscheidshuis Fiore

'Afscheidshuis Fiore' in Sint Hubert is vanaf september 2014 geopend. Het is gesitueerd in de voormalige pastorie aan het Kerkpad 17. 
 

Intiem & stijlvol afscheidshuis

Met het afscheidshuis stelt Fiore Uitvaartzorg nabestaanden in de gelegenheid om op intieme wijze en in een stijlvolle, warme sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Het voelt aan als een huiselijke sfeer. (Zie ook de foto-impressie onderaan deze pagina.) 
 

Tot aan de uitvaart onbeperkt toegang

In de wisselkamer kan afscheid worden genomen op een afgesproken moment. De rouwkamer aan de achterzijde van het pand is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. Dit wordt ook de '24-uurskamer' genoemd. Zij krijgen de sleutel en kunnen tot de begrafenis of crematie hier altijd terecht. 

In de grote ruimte aan de voorzijde kunnen afscheidsdiensten worden verzorgd. Dit kan ook in de nabijgelegen kerk.
 

Ruime parkeergelegenheid

Afscheidshuis Fiore is gesitueerd bij de kerk in Sint Hubert. Het is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook is het toegankelijk voor mindervaliden.
 

Respectvol afscheid

Bij de verbouwing is aan alles gedacht, van de vereisten van justitie tot de mogelijkheid om rituele wassingen uit te voeren. Ook heeft een imam bevestigd dat de aangebrachte pijl echt naar Mekka wijst. Iedereen kan hier terecht voor een respectvol afscheid.

Neemt u contact op met Fiore Uitvaartzorg om een afspraak te maken: T 0485 47 00 00.
 

Bekijk de foto impressie

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
De gegevens die u heeft opgegeven zijn bij ons veilig. Lees hier onze Privacy Policy voor meer informatie.
Delen: