Afscheidshuis Fiore


Afscheidshuis Fiore.
'Afscheidshuis Fiore' in Sint Hubert is vanaf september 2014 geopend. Het is gesitueerd in de voormalige pastorie aan het Kerkpad 17 en is in 1932 gebouwd.

Neem vrijblijvend contact op


Intiem en stijlvol afscheidshuis.
Met het intieme en stijlvolle afscheidshuis stelt Fiore Uitvaartzorg nabestaanden in de gelegenheid om op intieme wijze en in een stijlvolle, warme sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Het voelt huiselijk aan. In De Hemelsleutel kan afscheid worden genomen op een afgesproken moment.

De rouwkamer aan de achterzijde van het pand is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. Dit wordt ook de '24-uurskamer' genoemd. Zij krijgen de sleutel en kunnen tot de begrafenis of crematie hier altijd terecht.

In de "Lavendel", de grote ruimte aan de voorzijde, kunnen afscheidsdiensten worden verzorgd. Dit kan ook in de nabijgelegen kerk.

Bekijk de foto impressie


Ruime parkeergelegenheid.
Afscheidshuis Fiore is gesitueerd bij de kerk in Sint Hubert. Het is goed bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. Ook is het toegankelijk voor mindervaliden.

Bij de verbouwing is aan alles gedacht, van de vereisten van justitie tot de mogelijkheid om rituele wassingen uit te voeren. Ook heeft een imam bevestigd dat de aangebrachte pijl echt naar Mekka wijst. Iedereen kan hier terecht voor een respectvol afscheid.

Neemt u contact op met Fiore Uitvaartzorg om een afspraak te maken: T 0485 47 00 00 of door onderstaand formulier in te vullen.

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
De gegevens die u heeft opgegeven zijn bij ons veilig. Lees hier onze Privacy Policy voor meer informatie.
Delen: