0485 47 00 00

uitvaart st hubert

 Onderstaand kunt u reacties lezen van nabestaanden:

 

 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

 

 

 


Wim Kremers

Bij Fiore Uitvaartzorg, bij Pieter Kessels, was steeds alles bespreekbaar en mogelijk. Ook nog op een laatste moment. Het is fijn als je merkt dat alle afspraken snel en precies worden nagekomen. Hij dacht steeds met ons mee. Prachtig huis in St. Hubert waar op een warme manier afscheid van mijn zus genomen kon worden. Ik zal, hopelijk over veel jaren, zeker klant van hem worden!!

S. Vloet

In een periode van verdriet, zijn wij allen zeer goed en erg respectvol begeleid door Fiore (Pieter Kessels)

Marsja van den Hoek

Een dikke pluim.

Rennie Schaake

Zeer zorgzame en vriendelijke mensen. De factuur viel hoger uit omdat mijn man toch nog gezalfd moest worden. Tevens was de crematie op een duurdere lokatie omdat de gekozen locatie vol was. Dit alles is in goed overleg gedaan

fam van der burgt

begripvol,duidelijk,vriendelijk,alles kon en niets moest.crematie en dienst geheel wat we voor ogen hadden en na wens uitgevoerd. goede keuze . aanbeveling bij iedereen

Marianne Aben

Fiore Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder een mooi afscheid heeft gekregen. Geweldig!!!!

José Thijssen

Prettige begeleiding bij de verzorging van de overledene

van Boekel

Zeer goed, had niet beter gekund!

Wilma Lange

Een prettige samenwerking met als resultaat een bijzonder mooie uitvaart. De knelpunten die er zijn geweest zijn in goed overleg uitgewerkt.

Familie Centen

Fijne, zeer persoonlijke begeleiding; snelle en adequate reactie op vragen en mailtjes; alles goed en stijlvol geregeld; goed meegedacht en nuttige suggesties gedaan; mogelijkheid geboden om extra persoonlijk afscheid te nemen; respectvolle bejegening en inspelend op onze wensen. Kortom, erg tevreden.

Gerdien Aben

Wij hebben de begeleiding door een heel ervaren team,  met name Pieter Kessels en Monique van Elk,  tijdens het gehele proces vanaf de melding van het overlijden van onze moeder  tot en met de crematie als heel professioneel, respectvol en medelevend ervaren, met veel warmte en menselijkheid. De communicatie was goed en de aanpak persoonlijk. Monique kan goed meedenken, luistert goed wat de wensen zijn van de nabestaanden.
Heel fijn dat er allerlei zakelijke regelingen je uit handen worden genomen.
Heel respectvol naar onze overleden moeder; goede adviezen en een liefdevolle zorg. Hier zou ze zelf trots op geweest zijn...
We hebben het gevoel gehad dat het in goede handen was. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een goed georganiseerd, waardig en mooi afscheid.
Kortom Fiore  kunnen wij nu, uit ervaring, bij iedereen aanbevelen.  
Kinderen Aben-Egelmeers

Lisa Weren

Dag Monique en Pieter,

Op 4 oktober is mijn oma overleden. Jullie kwamen al snel in beeld. Jullie als personen voelen aan hoe jullie met mensen om moeten gaan. De ideetjes die jullie hadden en niets aan het toeval overlieten en alles tot in de puntjes geregeld. Dit maakt dat wij een prachtig afscheid hebben mogen ervaren van mijn oma.

Als je wat vroeg niets was te veel jullie hielpen of dachten altijd mee.

Monique speciaal voor jou nogmaals dank voor de erg goede zorgen en medeleven. Je bent geschreven voor dit vak.

Speciale dank voor de verzorgers van oma. We hadden nog nooit gehoord van balseming, maar wat zag ze er prachtig en natuurlijk uit.

Fiore Uitvaartzorg is ten zeerste aan te bevelen!

Hartelijke groet,

Lisa Weren

Theo Gerritsma
Begeleiding was op maat. Ruimte om zelf zaken te regelen. Aanwezig wanneer dat nodig was. We voelden ons prima ondersteund.
Margareth Jacobs
De hele begeleiding tot en met de uitvaart van onze vader hebben wij als zeer tevreden ervaren. Ook het nagesprek na 3 weken is zeer persoonlijk. Het is erg belangrijk om van een geliefde ouder op een waardige en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen en dat hebben wij dus ondervonden bij Fiore. We zullen dit persoonlijke afscheid nooit vergeten en kunnen Fiore van harte aanbevelen. We hebben alles snel moeten regelen want een afscheid komt toch nog vaak onverwacht, Fiore heeft ons hierbij zeer goed bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor in het bijzonder Monique en verder alle medewerkers van Fiore die mijn vader een onvergetelijk en mooi persoonlijk afscheid hebben gegeven. Kinderen en kleinkinderen van Frans Jacobs.
Peter ter Woord
Zeer betrokken, bedreven Team. In het bijzonder Marloes Hendriksen, voor het blijvend meedenken met een waardige aankleding van de dienst; het menselijk aspect staat bij haar ( en ook merkbaar in het team ) op een hoog niveau, oprecht en een echt gevoelsmens. Deze ervaring gun ik eenieder, die te maken krijgt met het verlies van een dierbare.
Hanneke van der Linden
Monique heeft ons heel fijn begeleid. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en ze heeft veel zorgen weggenomen. Mede dankzij haar is ons afscheid van pap zo bijzonder geweest.
Willy Baltussen
Korrekt, neemt de tijd en stuurt voldoende om de deadline te halen
Elly van Munster
Alles was perfect en goed geregeld
marietje van den Elzen van Thiel

Beste Mensen, De wensen, die ik voor ogen had, als Mevrouw kwam te overlijden, zijn zo fijn verlopen, met zoveel aandacht, Het was mijn mantelzorg vrouwtje, Mede door jullie fijne en zorgzame aandacht, en meedenken. hebben we Mevr kunnen geven, wat ze wilde. Het is een dikke tien waard.Bedankt, ook namens de Familie. Groetjes van Marietje

Jannie Roeffen

Team Fiore Uitvaartzorg,,Bedankt voor jullie goede en liefdevolle verzorging na het overlijden van ons Mam.Wij kijken terug op een heel mooi en warm afscheid. Pieter,,Bedankt voor je steun aan ons,, May,Hay,Harrie,Petra,Peter en Jannie

José van Lanen- van de Lockand

Het uitvaarthuis gaf ons een zeer huiselijk gevoel in een mooi pand.

Marianne van der Steen

Persoonlijk, betrokken, empatisch en toch ook professioneel. Zij dachten aan de dingen die ik nodig had maar zou zijn vergeten door alle emotie bij het overlijden van mijn moeder. Door Fiore kan ik terugkijken en zeker weten dat haar wensen zijn uitgevoerd en dat het goed is zo.
Dank je wel.

Martien Els Patricia Fenna

Team Fiore uitvaartzorg, dankzij jullie geweldige inzet en zorg hebben wij ondanks het verdriet dat wij hebben bij het overlijden van Marc, een uniek en prachtig afscheid mogen en kunnen vieren bij jullie in de tuin. Het was geweldig goed georganiseerd en wij bedanken jullie voor jullie inzet en betrokkenheid.

Familie de Wit

De betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers van Fiore, na het overlijden van ons mam, hebben ons goed gedaan. Bij alles gingen jullie uiterst respectvol te werk. Of het nu om het ophalen in het verzorgingshuis, de verzorging en opbaring of de afscheidsdienst ging, alles gebeurde met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor de overledene en nabestaanden. Als familie hebben we de opbaring in de 24 uurskamer als zeer prettig ervaren. We hadden hier de mogelijkheid om met persoonlijke spullen een huiselijke omgeving te creëren. Dit voelde erg goed. Monique wat was je een geweldige steun voor ons. Samen met jouw hebben we de afscheidsdienst een heel persoonlijke invulling kunnen geven. Zaken waarvan wij dachten dat ze onmogelijk waren, werden door jouw en je team gerealiseerd. Niets bleek onmogelijk. Fiore uitvaartzorg bedankt. Harrie en Carla

Toon Derks

persoonlijke touch; op de achtergrond steeds aanwezig om ons als nabestaanden tijdig te attenderen op activiteiten/handelingen die wij als nabestaanden zelf wilden verrichten. Factuur was hoger dan begroting omdat wij als familie na afloop van de begrafenis veel langer in het horecabedrijf zijn gebleven om na te praten met de uitgebreide familie. Dus er was door ons al rekening gehouden met een aanzienlijk hoger bedrag voor de koffietafel. Overige begrotingsposten zijn door de uitvaartondernemer adequaat ingeschat.